İçindekiler: Yumurta akı, toz şeker, hindistan cevizi
Alerjen Uyarısı:Gluten içerir.
"Coco kurabiye", genellikle Hindistan cevizi ve kakao tozu içeren bir kurabiye çeşididir. Bu kurabiyelerin hamuru, genellikle un, tereyağı veya margarin, şeker, yumurta, kakao tozu ve rendelenmiş hindistancevizi ile hazırlanır.
Coco kurabiye yapımında, öncelikle tereyağı veya margarin oda sıcaklığında yumuşatılır ve şekerle krema haline getirilir. Daha sonra yumurta eklenir ve iyice karıştırılır. Un, kakao tozu ve hindistancevizi de eklenerek homojen bir hamur elde edilir.
Hamur hazırlandıktan sonra, genellikle kurabiye şekilleri verilir ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirilir. Önceden ısıtılmış fırında altın rengi olana kadar pişirilirler.
Coco kurabiyeleri, hafif çikolata ve hindistancevizi aromaları ile lezzetli ve gevrek bir tatlı oluşturur. Genellikle çay veya kahve ile birlikte servis edilirler ve tatlı bir atıştırmalık olarak tercih edilirler. Üzerlerine ekstra hindistancevizi veya çikolata parçacıkları eklenerek süslenebilirler.